16 de abril de 2016

Torna el Mercat de la Terra dins la Fira per la Terra 2016!

Nota de premsa

Un any més el Mercat de la Terra tornarà a participar a la Fira per la Terra, que ja va per la 21a edició. La fira es celebrarà al Passeig Lluís Companys i al Parc de la Ciutadella entre les 10h del matí i les 21h de la nit.

Per aquesta edició contarem amb una vintena de productors habituals del Mercat de la Terra, que des de fa gairebé un any es celebra cada segon dissabte del mes a les Tres Xemeneies, al barri de Poble-sec. A més contarem amb la participació de la caravana Happy Foods amb les seves hamburgueses 100% eco i de la gelateria sobre rodes Bodevici amb els seus gelats igualment ecològics.

La 21ena Fira per la Terra - Mercat de la Terra es dedica a l'agricultura local, de proximitat, respectuosa amb la terra i les persones. Hem d'anar desaprenent les formes de vida i de treball que atempten contra la continuïtat de la vida a la Terra i anar aprenent a viure dins els límits del planeta, que no vol dir res més que aprendre a viure bé sense fer malbé. En l'edició de 2016 es voldrà també tenir un record per a les victimes dels desastres nuclears de Txernòbil i de Fukushima, doncs fara 30 anys i 5 anys respectivament de cada accident.

Animeu-vos a venir!

No hay comentarios: