4 de octubre de 2012

Cinema Diví, Maridatge de cinema i vi amb el TR3SC i DO Catalunya

Nota de premsa

El Club TR3SC i la Denominació d’Origen Catalunya ofereixen als socis del club la primera nit de Cinema DiVí: un maridatge de vi i cinema, durant el qual els socis podran visitar el Celler Bohigas (Òdena) i el seu mas del segle XIII, i tastar els vins elaborats pel propi celler amb un maridatge-sopar amb productes de proximitat. Per acabar, veuran la projecció de Mondovino, un documental que parla sobre l’impacte del vi a tot el món.

La primera sessió de Cinema DiVí tindrà lloc el proper dijous 11 d’octubre. Els assistents seran traslladats des de la Plaça Francesc Macià de Barcelona al Celler Bohigas en autocars en dos torns. 

Aquesta iniciativa inaugura els maridatges culturals que el Club TR3SC es proposa a oferir amb la finalitat d’apropar als socis a la producció dels vins del nostre país. 

Sobre el Club TR3SC

El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Iberautor, Prometeatre, Telentrada, "El Periódico", Abacus Cooperativa i la Federació Llull, i compta amb la col•laboració de ServiCaixa. 

El club treballa per a dos públics determinats: els seus socis i els agents culturals de Catalunya. Als socis els ofereix informació detallada de l’oferta cultural a través dels seus mitjans i avantatges econòmics o d’exclusivitat per accedir-hi. Als agents culturals els ofereix una plataforma de comunicació multimèdia potent per promocionar la seva activitat i una plataforma promocional per incentivar la venda. Engegat el 23 d’abril del 2006, el club ja té gairebé 34.000 socis i una presència permanent als mitjans de comunicació que inclou espais a TV3, el Canal 33, el Canal 3/24, Catalunya Ràdio, iCatfm i "El Periódico", juntament amb una revista bimestral i una plataforma de comunicació en xarxa.

No hay comentarios: