24 de octubre de 2012

Acte de presentació de la nova àrea de vins del Club TR3SC


El Club TR3SC inaugura la nova àrea de vins amb un maridatge de vins + art i música en directe 
El proper dilluns 29 d’octubre, a les 19:45h,  el club de cultura TR3SC celebra l’estrena oficial de la nova àrea de vins, al Palau Robert de Barcelona.

L’acte, comptarà amb la presència del Director de l’Institut Català de les Empreses Culturals, el Sr. Gorka Knörr i el Director General de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, el Sr. Jordi Bort.

Durant la nit, l’enòleg Xavi Barba maridarà 4 vins amb 4 cançons diferents interpretades en directe per Pastora, Joan Dausà, Elena Gadel i Joan Masdéu i al mateix temps l’artista Daniel Berdala realitzarà una performance. També hi haurà una mostra de vins de les diferents DO catalanes representades.
Sobre la nova àrea de vins del Club TR3SC
La nova àrea de vins del club de cultura, centra la seva activitat en els vins de Catalunya  i, a més d’oferir seleccions singulars, organitza i promociona diferents activitats culturals relacionades amb el vi, el seu coneixement i el seu territori d'origen. 

Per fer-ho, el club organitza cursos d’iniciació i d’especialització al tast, sessions de maridatge de vins amb llibres, música o cinema, escapades eno turístiques, i d’altres activitats relacionades amb la cultura del vi.

Totes aquestes activitats, són exclusives per als socis del Club TR3SC.
Sobre el Club TR3SC
El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Arteria promociones culturales, Prometeatre, Telentrada, "El Periódico", Abacus Cooperativa i la Federació Llull.

Engegat el 23 d’abril del 2006, el club ja té gairebé 34.000 socis i una presència permanent als mitjans de comunicació que inclou espais a TV3, el Canal 33, el Canal 3/24, Catalunya Ràdio, iCat.cat i "El Periódico", juntament amb una revista bimestral i una plataforma de comunicació en xarxa.

No hay comentarios: