11 de octubre de 2011

LA DOQ PRIORAT ACULL DISSABTE LA FINAL DEL

NOTA DE PRENSA

• La Revue du Vin de France ha escollit el Priorat per fer-hi la 4a edició el pròxim dissabte 15 d’octubre
• La DOQ Priorat aprofitarà l’esdeveniment per explicar l’evolució de la verema 2011

Torroja del Priorat, DOQ Priorat. Dilluns, 10 d’octubre de 2011.- La publicació especialitzada en vins de més difusió i influència a França, La Revue du Vin de France, ha escollit la Denominació d’Origen Qualificada Priorat com a escenari de la final de la quarta edició del seu Championnat d’Europe de Dégustation (Campionat d’Europa de Tast), que enfrontarà deu equips de deu països europeus integrats per quatre tastadors cada equip.

La vila de Torroja del Priorat, i en concret l’edifici noble de Cal Compte, ha estat l’indret escollit per aquesta prestigiosa revista francesa. El campionat, de periodicitat anual, aplega una quarantena de tastadors organitzats en deu equips de quatre membres cada un i que representaran als països següents: Bèlgica (campiona del 2010), França (campiona 2009), Luxemburg (campiona 2008), Suècia, Alemanya, Itàlia, Espanya, la Gran Bretanya, Quebec i Andorra. Els equips hauran de tastar dotze vins del món amb l’objectiu de localitzar la varietat principal del vi i la seva zona geogràfica d’origen.

La Revue du Vin de France cada any escull un país per a la realització de la final delcampionat. En aquesta edició s’ha escollit Espanya com a país amfitrió de la final. Dins d’Espanya, amb el suport i col· laboració del Consell Regulador de la DOQ Priorat, La Revue du Vin de France ha escollit la DOQ Priorat com a regió per realitzar-hi la final

No hay comentarios: