23 de septiembre de 2010

Cupatges organitza un tast de vins ecològics a la Mostra de Vins i Caves

Cupatges organitza un tast de vins ecològics a la Mostra de Vins i CavesEl tast serà dissabte 25, al Moll de la Fusta, i serà completament gratuÏt Des de la revista Cupatges organitzem un tast de vins ecològics, certificats pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), en el marc de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que es celebra des d’aquest dijous i fins diumenge al Moll de Bosch i Alzina de Barcelona (Moll de la Fusta).

El tast el farem dissabte 25 de setembre, a les 17h., a la Sala Polivalent de l’INCAVI i l’objectiu es que tots els participants conegueu perquè podem anomenar ecològics a aquests vins, quines diferències organolèptiques i en quant a viticultura tenen i perquè són vins sostenibles. Podem dir que són vins ecosostenibles, en realitat? Tot això ho coneixerem d’un expert sommelier de la categoria d’en Josep Baeta.

Si voleu participar només cal que ens envieu un e-mail a: info@cupatges.com

El tast és gratuït però les places són limitades. Afanyeu-vos a fer-nos arribar les vostres sol·licituds, així garantireu la vostra participació.

Abans d’acomiadar-nos dir-vos que a la Mostra disposarem d’un estand. Ens farà molta il·lusió que ens vingueu a saludar!

No hay comentarios: