8 de noviembre de 2012

La Cooperativa Falset Marçà i l’Hotel-Hostal Sport celebren el Dia Europeu de l’Enoturisme

NOTA DE PREMSA

Oferiran tastos gratuïts de vermut de Falset i vi dolç el proper diumenge, 11 de novembre.

Amb motiu del Dia Europeu de l’Enoturisme, que se celebra el proper diumenge 11 de novembre, la Cooperativa Falset Marçà i l’Hotel Hostal Sport conviden a tothom que vagi a dinar i/o sopar al restaurant de Falset amb una degustació gratuïta. 

En els dinars se servirà amb l’aperitiu un tast de Vermut de Falset i en els sopars un dolç emblemàtic de la Cooperativa: l’Ètim Verema Tardana negre que acompanyarà les postres. D’aquesta manera les dues empreses donaran a conèixer el Dia Europeu de l’Enoturisme que promou la Xarxa Europea de Ciutats del Vi (Recevin) als clients obsequiant-los amb un producte de la terra. Totes dues empreses treballen per fomentar l’activitat enoturística a la comarca del Priorat. 


La Cooperativa Falset Marçà ho fa des de 2009 amb les visites estàndards i teatralitzades per l’interior del celler modernista, obra de l’arquitecte Cèsar Martinell, i tastos de vi. Des d’aleshores i fins a l’actualitat, més de 12.000 persones han passat pel celler cooperatiu. Per la seva banda, l’Hotel-Hostal Sport té com a base de la seva activitat la promoció enoturística, així com la creació o vertebració dels productes i recursos enogastronòmics per a particulars, grups i empreses.


El foment de l’enoturisme és tant per al celler com per a l’allotjament i el restaurant una activitat fonamental per als seus respectius projectes agroalimentari i turístic, contribuint alhora en el dinamisme econòmic i social del territori.

Per a més informació:  www.hotel-hostalsport.com

No hay comentarios: