20 de agosto de 2012

Cinquena edició de Nit de Vinsde Torroja del Priorat.



Enguany serà la cinquena edició de Nit de Vins a la població de Torroja del Priorat.

La idea de celebrar la Nit de Vins a Torroja del Priorat va sorgir dels mateixos cellers, qui tenien la voluntad de mostrar als viticultors del poble el producte final del seu raïm.

Poc a poc, es va intentar millorar i aprofitar la celebració per donar a conèixer el poble i publicitar els seus vins arreu.


En aquesta edició, es dedicarà una part a  professionals vinculats al món del vi com periodistes, sommeliers,.. També, hi haurà un tast amateur obert a tothom.

L'acte per a professionals s'inicia amb una recepció de vins blancs al restaurant el Joc (Plaça de la Bassa) a partir de les 17 hores.  Seguidament, tots els professionals, així com els bodeguers tindran l'oportunitat de gaudir del paisatge de les nostres vinyes, fent una visita guiada en cotxes-patrols a la finca Mas d'en Bruno del celler Aixalà i Alcait.
Ja de tornada al poble, es continuarà amb el tast d'un vi negre de cadascun  dels diferents cellers de  Torroja del Priorat.  En finalitzar el tast professionals, tots els assistents podran gaudir d'un petit refrigeri.

A partir de les 22 hores, comença la part més popular de la celebració, el tast obert a tohom: En el recinte de la piscina de la població cadascú dels cellers oferirà alguns dels seus vins, que el public podrà tastar pel preu de 8 euros (copa inclosa) i participar en el sorteig d'un lot de vins. La vetllada serà ambientada per la música en directe del duo Villy i Joma, així com per l'entorn idíl•lic que ofereix el cel del Priorat a les nits 'estiu.

Recordem que Torroja del Priorat és una població emblemàtica al centre del Priorat històric,  amb carrers de còdols i un dels òrgans més antics de Catalunya, que participa en les xarxes de concerts d'estiu. A més compta amb la seu de la mateixa DOQ Priorat, qui dóna suport a aquest acte, juntament amb l'Ajuntament.



Per a més informació: nitdevinstorrojadelpriorat@gmail.com i l'Ajuntament: 977-839-217.

*Professionals:
La Nit de Vins és un acte que s'organitza cada any amb la finalitat de presentar i donar a conèixer els vins de tots els cellers de la nostra població (tant els cellers professionals com els cellers familiars). El dia 25 d’agost se celebrarà la cinquena Nit de Vins, a Torroja del Priorat. 

En l’acte, hi col·laboren la DOQ Priorat, l'Ajuntament de Torroja i la Diputació de Tarragona «Costa Daurada».

El programa per a professionals d'aquesta cinquena edició és el següent:

De 17 h a 18 h -------------- recepció amb vins blancs.
De 18 h a 19:30 h ---- ----- visita d’una finca de la població.
De 19:30 h a 22 h ---------- tast a Cal Compte i petit refrigeri.
De 22 h a 24 h -------------- tast obert al públic en general.

Altres edicions:

No hay comentarios: