25 de marzo de 2016

“Poboleda Vins” obre dissabte el calendari d’activitats i tastos a la DOQ Priorat

Nota de premsa


La 7ª edició de “Poboleda Vins” inaugura aquest dissabte, 26 de març, a partir de les 10:30 h i fins a les 14:30 h al Local Social “La Closa” de Poboleda l’ampli calendari de festes i tastos populars dedicats als vins i a la cultura del vi dels pobles de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat. Aquesta programació s’ha recollit un any més a la Guia d’Activitats Culturals i Festes Locals de la DOQ Priorat, que ja es pot consultar al web de la DOQ Priorat (document annex).

Els Cellers de Poboleda, que organitzen “Poboleda Vins” amb el suport del Ajuntament de Poboleda i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, mantenen novament la fórmula de la mostra i degustació de vins i gastronomia de Poboleda amb un enfoc popular i familiar, de manera que hi puguin participar públics d’edats i perfils diferents.

Els productors d’aquesta vila presenten la cita d’aquest dissabte 26 de març com una oportunitat per conèixer les darreres novetats elaborades als cellers d’aquesta zona de la DOQ Priorat i poder-ne descobrir les particularitats i tipicitat.

Quinze cellers de Poboleda que han confirmat la seva participació a “Poboleda Vins 2016”. Són els següents: Agrícola de Poboleda, Celler Burgos Porta, Genium Celler, Celler Hidalgo Albert, Celler Jordi Domènech, Celler Mas de les Pereres, Celler Mas d’en Just, Celler Mas Doix, Celler Mas la Mola, Celler Pahí, Celler Tane Vins, Celler Terres de Vidalba,  Crivellé i Valls, Mussons i Els Cups.

No hay comentarios: