7 de mayo de 2013

Vinum Nature Barcelona, la fira dels vins ecològics, naturals i biodinàmics de Catalunya inicia el compte enrere.


NOTA DE PREMSA


Dilluns 13 de maig de 2013 - Cúpula las Arenas de Plaça Espanya - Barcelona

A pocs dies per la Fira VN-bcn 2013 (Vinum Nature • Barcelona), l’esdeveniment ha cobert totes les expectatives de convocatòria de cellers i col•laboracions professionals. La fira donarà cabuda a més de 50 cellers i un mínim de 250 referències de vins ecològics, biodinàmics i naturals, donant així presència a les 12 denominacions d’origen catalanes. 

VN.bcn comptarà amb una alta participació i col•laboracions de grans noms del món del vi i de personatges de la cultura i gastronomia catalana. Els actes programats es desenvoluparan simultàniament en dos espais diferenciats dins de la mateix Cúpula las Arenas: l'escenari principal i la Sala Nature, ambdós amb capacitat per a més de 60 persones i, en el cas de l’escenari, obert visualment a tot el recinte i visitants de la fira. 
Noms com els dels sommeliers Meritxelll Falgueras (sommelier i periodista dels mitjans), Xavier Ayala (President de l’Associació Catalana de Sommeliers), Sergi Figueras (Campió d’Espanya de Sommeliers), els viticultors i enòlegs Jaume Gramona, Joan Rubió, Raül Bobet, Josep Maria Albet, Jaume Vallès, Josep Mitjans, Eudald Massana i Josep Queralt, el periodista Jose Luis Gallego o l’enòfil i expert en vins naturals Benoît Valée, passaran per aquest espais en diferents col•loquis, tastos i presentacions.

Elisabet Carnicé conduirà els actes de la tarda on també es podrà gaudir, i sempre en clau vínica, de l'humor de Xuriguera i Feixedas, el teatre amb l’actor i director Jordi Oriol, els show-cookings dels cuiners Pep Nogué i Isma Prados, axí com de la música en directe de la Porta dels Somnis que presentaran en acústic el seu últim treball.

El programa de VN•bcn 2013 ja es pot consultar a la web oficial de la fira www.vnbcn.com,  on podreu consultar els cellers participants i obtenir acreditacions professionals per a l'accés al matí. 

Les entrades anticipades de la fira oberta a tots els públics, amb degustació de vins i regal de copa Riedel, es poden obtenir de la web del Club Tr3sC (Venda anticipada). 

Cal saber que amb la compra de la guia Vinum Nature a la mateixa fira obtindreu un descompte i devolució directe de 5€ en el preu de l’entrada! 

VN•bcn 2013 s’uneix a la col•lecta de Catalunya Contra el Càncer de la AECC, amb l'organització d'un sopar benèfic que es realitzarà a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza, el diumenge 12 de maig a les 20:30, on s'espera l'assistència dels professionals del sector. Un euro del preu de cada entrada a la fira es donarà en benefici d'aquesta mateixa causa, durant l'acte a la cloenda.

La Fira serà inaugurada pel Hble. Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Sr. Josep M. Pelegrí i Aixut, el Director General de l'INCAVI i Conseller Delegat de PRODECA el Sr. Jordi Bort Ferrando, el Director d'Ecomundis Editorial Pablo Chamorro i el Director Executiu de la Fira VN•bcn el Sr. Xavi Nolla i per un representant de l'Àrea de Comerç i Consum de l'Ajuntament de Barcelona.





No hay comentarios: