18 de marzo de 2013

La fira dels Vins ecològics, naturals i biodinàmics


Nota de premsa
La fira dels Vins ecològics, naturals i biodinàmics
 Cúpula las Arenas de Barcelona

No hi pots faltar !

VN-bcn és una cita ineludible per tot aquell que vulgui gaudir dels vins ecològics de les nostres denominacions d’origen catalanes. 

Un espai de reunió on els cellers i la seva gent ens conviden a degustar l’emoció del paisatge, la terra i l’ànima del seus vins.

Informació
Presentació oficial de la fira

VN-bcn.  La fira referent dels vins ecològics, biodinàmics i naturals a Catalunya

La fira VN-bcn s'inaugura el proper dilluns 13 de maig, al magnífic espai de la Cúpula las Arenas de Barcelona.

VN-bcn té com objectius: posar en contacte els consumidors amb els cellers i distribuïdors dels vins ecològics i mostrar la important oferta de qualitat dels cellers catalans.

Al matí VN-bcn és una fira professional oberta als restauradors, sommeliers, distribuïdors, botigues especialitzades, enòlegs, comunicadors, periodistes i premsa gastronòmica, importadors, etc. Els cellers posaran a disposició dels visitants els seus millors vins ecològics en un format show-room. 

A la tarda, la fira VN-bcn es dirigirà al públic en general, el qual podrà degustar els vins ecològics, biodinàmics i naturals amb un sistema de tiquets per consumició, atès directament pel propi elaborador. 

VN-bcn  inclou diverses activitats que tindran lloc a l’escenari. En horari professional, hi haurà ponències, tastos, col•loquis, show-cooking i entrevistes. Les activitats de la tarda seran de caire més informatiu, pedagògic i lúdic.
VN-bcn. Una fira solidària

La Fira VN-bcn tindrà un marcat caràcter solidari ja que 1€ de l’import de cada entrada anirà destinat a la Col•lecta anual que la Junta de Barcelona de l’Associació Espanyola Contra el Càncer realitzarà el mateix mes de maig.

Tots els cellers i participants de la fira estan convidats a contribuir al sopar solidari que tindrà lloc a l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza el diumenge 12 de maig  en benefici d’aquesta mateixa causa. Hauríeu de confirmar la vostra assistència al sopar abans del 15 d'abril.

No hay comentarios: