1 de junio de 2011

VCM’ 2011- IV CONCURS DE VINS DE COLLITA PROPIA DELS PAÏSOS CATALANS

NOTA DE PRENSA

Torna un any més el concurs Vinya Celler Masia. Un concurs únic en els Països Catalans, que reuneix aficionats amateurs i professionals del vi a l’entorn dels vins catalans més personals.

Un punt de trobada únic i irrepetible entre cellers catalans d’ elaboració pròpia i consumidors finals aficionats al vi. Un concurs que no pretén buscar medalles ni exaltar gurús, sinó que busca el reconeixement del públic final, d’ aquell qui acabarà efectivament consumint i comprant vi català.

El concurs és obert a tots els cellers i aficionats al vi dels Països Catalans; fins i tot, als que resideixen fora d’ aquests.

En la primera etapa del concurs, un nodrit grup de consumidors i aficionats s’inscriuen com a “Jutges” del concurs, pagant al voltant de 50€ pels que rebràn a casa 9 mostres de diferents vins catalans de collita pròpia singulars.

El tast que en facin aquests Jutges i la seva posterior votació online acabarà determinant els guanyadors d’aquest concurs tan especial.

La votació es desenvolupa en dues fases:

La primera fase, a principis d’estiu, posa a prova tots els vins presentats, fent-los tastar per tots els Jutges en grups de 6 vins.

La segona fase compara els 3 vins millor valorats, els “Finalistes”, que tornen a ser tastats pel panell de “Jutges” per decidir-ne un guanyador.

L’ entrega de premis reunirà, a finals d’ anys, tots els participants, Jutges i Cellers, en un acte que posarà el punt final a l’ edició 2011 del concurs.

La participació de Cellers i de Jutges es va incrementant contínuament des de la primera edició, confirmant una vegada més la bona acollida d’apostes com aquesta en el sector del vi català, que ajuden a la difusió i promoció de vins de qualitat de casa nostra.


www.vinyacellermasia.net

No hay comentarios: