3 de mayo de 2011

CERVESES ALMOGÀVER ( II FIRA DE VINS DE TORRELLES DE LLOBREGAT)

II FIRA DE VINS DE TORRELLES DE LLOBREGAT
Ceveceria Participante
Zona 
Gastronomía


Cervezas en la Fira de Vins de Torrrelles de Llobregat:

- Almogàver de barril 
- Almogàver de botella
- La Moderna de barril


Almogàver és una cervesa artesana de qualitat, un producte senzill però amb caràcter que connecta amb els origens i la tradició recuperantel gust i les aromes de les seves matèries primeres..., a l’estil de les coses fetes com abans.

Almogàver no conté additius ni conservants, és un producte fresc i natural que com que no està pasteuritzat ni filtrat conserva intactes totes les seves propietats saludables. La seva bombolla és fina i està ben integrada en el cos de la cervesa, doncs la seva carbonatació és resultat, només, del mateix procés de fermentació natural, fet que la fa molt més confortable per al nostre organisme.

Almogàver és una cervesa gastronòmica que marida de forma excepcional tant amb la carn com amb el peix, així com amb diferents estils culinaris. Per això, la seva presentació va ser a l’última edició del Fòrum Gastronòmic a Girona de la mà de dos grans xefs, amb dos excel•lents maridatges.

Però, sobretot, Almogàver és una cervesa per compartir els petits plaers de cada dia. Tant si és acompanyant un gran àpat com refrescant un aperitiu improvisat. O simplement, obrint una ampolla amb l’única excusa d’assaborir el seu extraordinari sabor i aroma. Perquè Almogàver és una cervesa com les d’abans, que farà recuperar el bon costum de beure una cervesa justament per això…, per gaudir d’una bona cervesa.

Cerveses Almogàvers

No hay comentarios: