28 de abril de 2011

Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà

NOTA DE PRENSA


30 d’abril - 1 de maig i 7 i 8 de maig de 2011

Coincidint amb la Setmana Medieval de Montblanc el cap de setmana del 30 d'abril al 1 de maig i el cap de setmana del 7 i 8 de maig, se celebrarà el Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà. Una bona ocasió per tastar els diferents vins que s'elaboren a la Conca de Barberà.

Una quinzena de cellers seran presents en diferents parades per poder tastar els seus productes i poder assessorar als visitants sobre les varietats i l'elaboració dels vins de la DO Conca de Barberà.

Durant aquests dos caps de setmana es podrà gaudir del Mercat de vins i caves en un nou horari respecte altres anys allargant el tast de vins fins les 9 del vespre els dissabtes. El Mercat estarà ubicat a la bonica, i també medieval, Plaça dels Àngels, tocant al carrer dels Jueus en ple centre històric de la Vila Ducal. Oportunitat immillorable per poder exposar, tastar i vendre aquests productes de la nostra comarca. El preu de cada tast anirà entre un i dos euros.

Els cellers que es troben en aquest mercat són: Celler Carles Andreu, Celler Cal Joan, Carlania Celler, Cellers Roset, Celler Jordi Llorens, Gatzaravins, Guspí, Heredad Pallarés, Mas del Tossal, Mas Foraster, Molí dels Capellans, Rendé Masdéu, Rosa Mª Torres, Vega - Aixalà, Viticultors Mas del Nen i Viticultors de Montblanc .

Us hi esperem per tastar els nostres vins:

HEREDAD PALLARÉS:
Mas de la Sabatera 2007
Arrels de la Conca 2010

Preus populars degustació: entre 1€ i 2€ 

2 comentarios:

Víctor dijo...

Vaya detalle... te debo una ;-)

Adictos a la Lujuria dijo...

Espero poder pasar a cobrármelo el próximo año, este ya sabes que tengo mucho lío.

Salud