4 de febrero de 2011

Concurs Millor Sumiller Català 2011

Els candidats ja s’estan preparant per la final del Concurs Millor Sumiller Català 2011, que tindrà lloc el proper 23 de febrer dintre del Fòrum Gastronòmic de Girona 2011.

24 participants en total de les quatre províncies, Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Dels 24 participants, 3 d’ells seran qui faran les proves d’identificació de productes, correcció carta errònia, maridatge i la prova de decantació.

Aquest any, el Concurs Millor Sumiller Català 2011, organitzat per la ACS (Associació Catalana de Sumillers), s’inclou en el programa del Fòrum Gastronòmic de Girona 2011.

La cita reuneix als millors professionals de Catalunya, a un gran numero de professionals de la restauració, hostaleria i botigues especialitzades. Això es tradueix directament en facilitar intercanvis privilegiats a la vegada que anima als candidats a perfeccionar‐se, i permetin que el públic conegui millor la professió de sumiller.

Els candidats d’aquest any son: Sandra Buch, Josep Canals, Rodrigo Cebrian, Tomás Cuadrado, Clara Dalmau, Rafael Escobar, Ramon Esteve, Sergi Figueras, Xavier Fortuny, Jaume Gaspà, Antonio Jesús Henares, Alberto Jaime, Toni Lara, Josep Pelegrín, Jaume Pujol, José Luís Sicília, David Vidal, Alfonso José Villarejo, Roser Virgili i Daniel Vives.

El Fórum Gastronòmic de Girona 2011 es precursor de tots els esdeveniments gastronòmics, el Fòrum va néixer 1999. Des de la primera edició (actualment se celebra de forma anual alternant les ciutats de Girona i Santiago de Compostel∙la) s’ha convertit en el punt de trobada imprescindible per als professionals de la gastronomia i les empreses del sector agroalimentari. El Fòrum és una plataforma de promoció, una eina de formació i un espai de negoci i dintercanvi d’idees i productes.

És a més a més una experiència única que inclou:

•Tallers temàtics amb degustacions
•Sessions de cuina activa, dinàmiques i participatives
•Espectacles de cuina en directe
•Diàlegs entre cuiners, productors, enòlegs, cinetífics i analistes gastronòmics
•Degustacions guiades
•Espai dedicat al món del vi
•Premis

2 comentarios:

Unknown dijo...

Molta sort a tots/es. I ara a estudiar molt, campions.

Unknown dijo...

Molta sort a tots/es. I ara a estudiar molt, campions.