18 de diciembre de 2009

VINO NOTICIAS ( 18-12-2009 )


FIRA DEL GALL 2009 19 i 20 de desembre – Parc de Sant Julià. Durant tot el cap de setmana s’han organitzat diverses activitats dirigides a tots els públics: Fira del Gall

Destaquem les activitats del SUPERCELLER per a tots els aficionats al món del vi que podeu veure en detall AQUÍ i que resumim a continuació:

A LA SALA DE TAST:
Sessions d’iniciació al tast
Cursets gratuïts basics, teorics i pràctics de 30 minuts per coneixer les característiques dels diferents vins negres de la D.O. Penedès dirigits per un enòleg

Dissabte i diumenge – a les 11 i a les 12 h.
Participació gratuita. Places limitades.

Sessions de maridatge
Vins D.O. Penedès amb delikatessen d’aviram. Per saber quins són els vins que millor casen amb diferents plats d’aviram

Dissabte i Diumenge a les 13 h. (6 Euros)
Inscripció prèvia al Rebost de Nadal o al telèfon 93 890 13 95. Places limitades

Concurs de vins (per iniciats)
Guiat per un enòleg és un concurs reservat per qui ja coneix els secrets dels nostres vins. Es premiarà els 3 millors classificats.

Dissabte a les 19.30 h.
Participació gratuita

Inscripció prèvia al Rebost de Nadal o al telèfon 93 890 13 95. Places limitades

Primer premi: lot de vins de 3 ampolles + 2 tractament de canyes de bambú
Segon Premi: lot de vins de 3 ampolles + 2 entrades al spa
Tercer premi: 2 entrades al spa

TASTAVI
Espai per degustar vins negres de la D.O. Penedès
Dissabte – matí i tarda Diumenge matí

EL REBOST DE NADAL
Espai de venda de vins negres, rosats i blancs, caves, licors i altres productes selectes d’alimentació artesana
Dissabte – matí i tarda Diumenge matí

UVIPE



___________________________________


Bodegas Florentino Martínez convoca el “II Concurso literario Haiku” Vino de Rioja y literatura oriental se unen en la segunda edición del concurso que premiará el mejor poema relacionado con el vino

La bodega riojana Florentino Martínez convoca el “II Concurso Literario Haiku Florentino Martínez”, en colaboración con el portal www.elrincondelhaiku.org. Esta bodega familiar ubicada en la localidad de Cordovín, en plena ruta de los monasterios, invita una vez más a los amantes de la literatura oriental a componer un poema de tres versos 5, 7, 5, (haiku) relacionado con la cultura del vino. El haiku ganador irá impreso en la etiqueta del vino más emblemático de la bodega “TANKA 2005”, acompañando al diseño del artista bilbaino Alberto Palomera. “TANKA 2005”, que saldrá al mercado en mayo del próximo año 2010, es fruto de un proyecto en el que han participado agricultores, enólogos, poetas y artistas. Ha sido elaborado a partir del vino de la mejor uva del carasol de Valdemerque y envejecido en barricas nuevas de roble ruso durante tres años.

Todos los interesados pueden enviar sus composiciones a través de la web de la bodega www.florentinomartinez.com, del portal colaborador www.elrincondelhaiku.org o mandando un correo electrónico a bodegas@florentinomartinez.com. El plazo de participación está abierto desde el 1 de Enero hasta el 28 de Febrero de 2010.

En esta segunda edición el premio para el ganador será un fin de semana en La Rioja para dos personas con visita al Monasterio de San Millán de la Cogolla, cuna del castellano, una visita con cata a Bodegas Florentino Martínez y un lote de vinos de la bodega por valor de 500 euros. El segundo y tercer clasificados serán galardonados con una visita con cata a Bodegas Florentino Martínez y un lote de vinos por valor de 250 y 150 euros respectivamente.

www.florentinomartinez.com

____________________________________________

Diploma de Oro para la Bodega Biniagual Verán 2006 ha sido distinguido con el diploma de oro en los premios internacionales de Suiza , “Expovina Zurich 2009”.

No hay comentarios: