15 de octubre de 2010

GUSPI CELLER - DO. CONCA DE BARBERÀ ( FIRA DE VINS DE TORRELLES DE LLOBREGAT)

L’any 2004, cent vint anys després, ressorgeix una altra iniciativa pionera per part de l’Ajuntament de Barberà de la Conca conjuntament amb el Consell Comarcal, Cooperativa agrícola de Barberà de la Conca i la DO Conca de Barberà. Aquesta iniciativa es materialitza l’any 2007 amb la finalització de les obres de la primera fase de construcció.

El Viver està destinat a persones emprenedores que vulguin desenvolupar un projecte empresarial d’una manera singular i minimitzant riscos. Les instal·lacions compten amb tota la maquinària i espais necessaris per iniciar l’activitat empresarial enològica pròpia. La construcció d’un celler implica una despesa elevada i el projecte del Viver facilita la consolidació de la idea empresarial per crear noves empreses elaboradores de vins de qualitat.

Cadascun dels celleristes rep l’assessorament sobre compliments burocràtics per iniciar l’activitat empresarial, desenvolupar-la i finalment, consolidar-la amb un projecte propi.

Ens situem a la seu de l’antiga Societat Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca fundada l’any 1894 i que té l’honor de ser la primera que es va constituir a Catalunya i a l’Estat Espanyol.

Després de molts anys en desús degut, les instal·lacions d’aquesta antiga cooperativa agrícola s’han arranjat i equipat per instal·lar-hi el primer Viver d’Empreses Vitivinícoles que s’ha implantat mai a l’Estat.

Vinos en la Fira de Vins de Torrrelles de Llobregat:
Guspi Pinetell
Embigats de la Maria










Información y venta:

No hay comentarios: