18 de marzo de 2013

La fira dels Vins ecològics, naturals i biodinàmics


Nota de premsa
La fira dels Vins ecològics, naturals i biodinàmics
 Cúpula las Arenas de Barcelona

No hi pots faltar !

VN-bcn és una cita ineludible per tot aquell que vulgui gaudir dels vins ecològics de les nostres denominacions d’origen catalanes. 

Un espai de reunió on els cellers i la seva gent ens conviden a degustar l’emoció del paisatge, la terra i l’ànima del seus vins.

Informació
Presentació oficial de la fira

VN-bcn.  La fira referent dels vins ecològics, biodinàmics i naturals a Catalunya

La fira VN-bcn s'inaugura el proper dilluns 13 de maig, al magnífic espai de la Cúpula las Arenas de Barcelona.

VN-bcn té com objectius: posar en contacte els consumidors amb els cellers i distribuïdors dels vins ecològics i mostrar la important oferta de qualitat dels cellers catalans.

Al matí VN-bcn és una fira professional oberta als restauradors, sommeliers, distribuïdors, botigues especialitzades, enòlegs, comunicadors, periodistes i premsa gastronòmica, importadors, etc. Els cellers posaran a disposició dels visitants els seus millors vins ecològics en un format show-room. 

A la tarda, la fira VN-bcn es dirigirà al públic en general, el qual podrà degustar els vins ecològics, biodinàmics i naturals amb un sistema de tiquets per consumició, atès directament pel propi elaborador. 

VN-bcn  inclou diverses activitats que tindran lloc a l’escenari. En horari professional, hi haurà ponències, tastos, col•loquis, show-cooking i entrevistes. Les activitats de la tarda seran de caire més informatiu, pedagògic i lúdic.
VN-bcn. Una fira solidària

La Fira VN-bcn tindrà un marcat caràcter solidari ja que 1€ de l’import de cada entrada anirà destinat a la Col•lecta anual que la Junta de Barcelona de l’Associació Espanyola Contra el Càncer realitzarà el mateix mes de maig.

Tots els cellers i participants de la fira estan convidats a contribuir al sopar solidari que tindrà lloc a l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza el diumenge 12 de maig  en benefici d’aquesta mateixa causa. Hauríeu de confirmar la vostra assistència al sopar abans del 15 d'abril.

Publicar un comentario en la entrada