11 de mayo de 2011

1.200 persones a la presentació de Perelada Comercial a Barcelona

NOTA DE PRENSA

Unes 1.200 persones van acudir ahir dilluns 9 de maig a la presentació de Perelada Comercial a l’edifici històric de la Llotja de Mar de Barcelona. Allà van poder tastar les darreres novetats i els productes més representatius de les 42 marques que aquesta empresa distribueix a Catalunya.

Present en un total de 47 països, Perelada Comercial, S.A. és la distribuïdora de tots els vins del Grup Peralada, així com d’altres prestigioses marques de vins, destil•lats, aigües i productes d’alimentació Premium.

Pel que fa als cellers propis del grup, van poder tastar-se tots els vins de Castell Peralada, Pescador/Cresta, Casa Gran del Siurana i Cims de Porrera. Van destacar com a novetat els nous Cigonyes Negre i Blanc de Castell Peralada, uns vins basats en varietats autòctones típiques de l’Empordà que reten homenatge a la important colònia de cigonya blanca que nia als jardins del castell.

D’altres Denominacions d’Origen es van poder provar els vins de Rioja de Barón de Ley i Cune; els Ribera del Duero de Félix Callejo, PradoRey, Valtravieso i Matarromera; els “albariños” de les Rías Baixas Pedralonga i Gran Bazán; i vins d’altres àrees vitivinícoles com Ses Nines (Binissalem-Mallorca) o F. Lurton (Toro i Rueda).

En l’apartat de vins internacionals es van poder tastar alguns dels més prestigiosos vins francesos: Domaine Weinbach (Alsàcia), E. Guigal (Ròdan), La Chablisienne (Borgonya) i Pommery (Champagne). També van tenir la seva pròpia taula els vins d’Oporto Rozès i representants emblemàtics del Nou Món com Penfolds (Austràlia), Robert Mondavi (Califòrnia), els vins de Xile i Argentina de F. Lurton o el celler neozelandès Te Mata Estate.

En quant als whiskies, es van presentar els escocesos d’Auchentoshan, Bowmore i Glen Garioch, però els assistents també van poder conèixer els principals representants de la nova potència del whisky: els japonesos Hibiki, Yamazaki i Hakushu, lloats per la crítica a nivell mundial.

També van ser-hi la gamma de cognacs de Courvoisier i el tradicional patxaran navarrès de Baines.

Algunes de les novetats van ser el licor de meló japonès Midori, les ginebres estatunidenques Nº209 i Blue Coat, el vodka Cape North Co. i la cervesa txeca Pilsner Urquell.

A més a més va haver-hi un espai per a les aigües de gamma Premium amb la presentació de les italianes S. Pellegrino i Acqua Panna, i per als millors embotits ibèrics de la mà dels pernils Dehesa Barón de Ley i Montsánchez.

No hay comentarios: